VERITAS - IGAZSÁG

Jelmondatunk magasztosnak tűnő szavakból áll, ezek azonban számunkra nem pusztán szavak, hanem törekszünk ezeknek megfelelően cselekedni.

VENERATIO - TISZTELET

Alapelveink ennek szellemében az igazság szem előtt tartása, tisztelet az ügyfél irányába és elszántság az ügy minél magasabb színvonalon történő ügyvédi elvégzése iránt.

VOLENS - AKARAT

Célunk olyan jogi szolgáltatás nyújtása, melynek végén mind az Ügyfél, mind pedig az ügyvéd egyaránt elégedetten dőlhet hátra, mert az ügy gyorsan és költségkímélő módon megoldásra került.
_

GYŐR-TATA

Ügyvédet, ügyvédi irodát keres?

Győrben, a folyók városában, a belváros szívében található ügyvédi irodánk 2009 óta számos partnerünk számára nyújtott hathatós ügyvédi segítséget jogi ügyeikben. 2020 decemberében pedig megnyitottuk irodánkat a vizek városában, Tatán, hogy tatai ügyfeleink számára helyben tudjunk jogi szolgáltatást nyújtani. Honlapunkon igyekeztünk részletes felvilágosítással szolgálni ügyvédi tevékenységünkről és segítséget nyújtani apróbb jogi kérdések ügyvéd által történő online megválaszolásával.

Amennyiben bármilyen további kérdése, észrevétele lenne, készségesen állunk rendelkezésére Ügyvédi Irodánk elérhetőségein.

Váczi Ügyvédi Iroda – Győr-Tata
_

Miben segíthetünk?

_
_

ÜGYVÉDI SZOLGÁLTATÁSOK

_
_

Kettő az egyben!

_
_

INGATLANKÖZVETÍTŐ + INGATLANJOGÁSZ

_

Ha olyan ingatlanügynökséget keres, amely egyben jogi szakértelemmel is rendelkezik és jogi útmutatást is nyújt, akkor ne keressen tovább. Képzett jogászokból álló csapatunk által működtetett ügynökségünk elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinknek segítsen könnyedén eligazodni az ingatlanok gyakran bonyolult világában.

 

Irodánkban tudjuk, hogy egy ingatlan megvásárlása vagy eladása az egyik legnagyobb pénzügyi döntés, amelyet Ön az életében hoz. Ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden lépésnél támogatást és útmutatást nyújtsunk Önnek.

 

A szerződés-tervezetek megtárgyalásától kezdve az ingatlanügyletek jogi vonatkozásainak eligazodásáig, ügyvédi csapatunk rendelkezik a megfelelő tapasztalattal és tudással ahhoz, hogy a munkát jól végezzük el. Az ügyfelek iránti elkötelezettségünknek köszönhetően pedig biztos lehet benne, hogy a legmagasabb szintű professzionalizmusban és gondoskodásban részesül.

 

Ha tehát ingatlanvásárlásra vagy -eladásra készül, győződjön meg róla, hogy olyan ügynökséget választ, amely valóban ért a jog nyelvén, elkerülve az esetleges későbbi jogvitákat.

 

Érje el velünk Ön is az ingatlanpiaci céljait!

_

VÁCZI ÜGYVÉDI IRODA Helyszínek

GYŐR

9022 Győr, Bisinger sétány 2. 1. emelet 3.

Kaputelefon: 9-es szám

(A lépcsőn vagy lifttel felérve az első emeletre jobbra kint a gangon az első ajtó).

TATA

2890 Tata, Ady Endre utca 13. (Zsigmond Király Udvar)

V. lépcsőház (balra a Gusto mellett), 1. emelet

_

Ismerj meg minket!

_
_

MUNKATÁRSAINK

_

KONZULTÁCIÓ, TANÁCSADÁS

Amennyiben bármilyen további kérdése, észrevétele lenne, készségesen állunk rendelkezésére Ügyvédi Irodánk elérhetőségein.

_

Blog

_
_

Híreink

_